dotcomwebdesign.com

Sparen of beleggen  > Tips
.

SMS-je versturen?

Domeinnaam registreren?

Spaarrekening

***

Tips

Informatie zoeken
Op internet is veel te vinden over beleggen. Nieuws, koersen, adviezen, technische analyses (ta), veel is er te zien. Er kan ook snel gehandeld worden, maar wees daar voorzichtig mee. Weet altijd goed wat je doet.

Spreiden
Spreid beleggingen. Het is verstandig om verschillende aandelen te kopen en niet allemaal dezelfde. Want, gaat het slecht met het aandeel, is al het geld verdwenen. Een combinatie van soorten aandelen, in andere landen of werelddelen of gewoon in beleggingsfondsen van een bank of instelling. Een fonds is een mix van mogelijkheden en relatief veilig.

Handelen
Veel handelen in aandelen is alleen maar gunstig als je er verstand van hebt. Meestal valt het niet goed uit. Beter is het om rustig af te wachten wat het aandeel doet. Beleggen is vaak iets van de lange termijn. Verder is het natuurlijk leuk om cursussen te volgen, een expert te worden en dan te handelen naar eigen inzicht.

Hoofd koelhouden
De kunst van beleggen is ook om het hoofd koel te houden. Bij goede beurs maar zeker bij slecht beursnieuws niet meteen in paniek raken maar rust behouden. Geeft vaak het beste succes.

***
..
Vakantie?
Eerst sparen...

Banksparen voor
hypotheek of pensioen

Banksparen is een goed alternatief voor uw hyptheek of pensioen.

***

Het weer van dit moment

***


2007 Geldsparenofbeleggen.nl - Geld sparen of beleggen? Vergelijk de verschillen.

2007 Powered By CMSimple.dk | Design By DCWD


monitor server
Display Pagerank